Najnovšie recenzie zo sekcie Stĺpové reproduktory
dokonalý produkt na počúvanie akejkoľvek hudby mohutný a detailný prejav , rep. CANTON .
- 15"-ový basový reproduktor, výborný zvuk v celom pásme
- Na svoju veľkosť pekný, plný zvuk, vynikajúce detaily a napriek mojim obavám hrajú pekne odspodu, basov je pre miestnosť 6x4 m dostatok. Sú skvelo spracované a aj tak vypadajú.
- Super cena + super kvalita (bývala japonská) + super zvuk
- Nielen aktívne repro, ale aj prehrávanie mp3 z telefónu cez bluetooth alebo z usb
- Pri výbere bol limitom aj rozmer a ten bol vyhovujúci
- Rádio FM
- Ovládanie diaľkovým ovládačom alebo manuálne na repráku
- Jednoduché zapojenie HDMI ARC alebo bluetooth alebo AUX s 3,5mm jack a cinch alebo optika
- FM rádio ukladá stanice (aj šumenie) automaticky, neumožňuje manuálne ukladanie FM staníc vo vlastnom poradí.
- Vynikajúci zvuk
- Mohutné a presné basy
- Čisté výšky
- Super dynamika, neskutočne hrajú
- Výkon na rozdávanie
- Pekný design
- Nutnosť skladovať obrovské krabice pre prípadné sťahovanie
Reproduktory hrajú neskutočne, nečakal som, že budú až tak pekne hrať. Tv už skoro nezapínam, lebo ma baví počúvať hudbu v kvalite ktorú ponúkajú. Navyše som ich kúpil v akcii za cenu, za akú by som nekúpil ani kvalitné meniče (pôvodne som zamýšľal si kvalitné stĺpy vyrobiť). Neskutočné detaily, čistota, dynamika, basy, výkon. Odporúčam.
Mal som vo vlastníctve niekoľko reproduktorov od tohto výrobcu.Všetky splnili moje očakávanie . Magnat Signature 909 sú najlepšie . Sú elegantné. Majú príjemný plný vyrovnaný zvuk so širokým frekvenčným rozsahom. Počuť aj najjemnejšie vysoké tóny. Taktiež bohaté basové frekvencie.Stredové pásmo nezaostáva.Hrajú tak,že si chcete pustiť stále ďalšiu skladbu.Myslím ,že dobrá kúpa.
+ pekný zvuk
+jednoduché ovladanie
+pekný doplnok do interiéru
S repro sústavou Wharfedale D330 som nad mieru spokojný. Do menšej miestnosti s dobrým zosilňovačom a správne umiestnené produkujú nádherný zvuk. Vo svojej cene výkon vynikajúci.
- Super cena
Podľa recenzií som čakal viac.
- ste skvely
- Cena v akcii.prekvapila ma veľkosť a váha,kvalitne spracované.
- Pre zapojenie nemá návod v slovenčine
- Výborná dynamika,super basy trochu menšie výšky napriek vysokotónovému meniču s páskovou membránou(záleží na nahrávke) niektoré skladby hrajú výšky úžasne. Ale celkovo veľmi dobré reproduktory.
- Hrajú pekne,len keď to vypnem úplne,tak to musím odznova všetko nastavovať.
- Prepojovací kabel medzi reproduktormi bol vadný,musel som kúpiť nový.
- Cena -vykon
- Jednoduché ovládanie
- Kompatibilita
- Slabá anténa,ale keď si pustíte rádio zo siete alebo z tv tak ju nepotrebujete.
Trevi XT 10A8
Pridané: 25. septembra 2023
(naposledy upravené 25. septembra 2023)
Zakúpený v OKAY.sk
- Vzhľad
- Zvuk
- Zvuk pri vyššej hlasitosti
- Tlačidlo vypnutia iba na diaľkovom ovládači
Spokojnosť
- Značka sama o sebe. Krásny zvuk. Dobrý pomer kvalita cena.
- Nemám čo dodať. Som spokojný.
Stojanové nožky. Teda skôr šrubky na prichytenie sú veľmi slabé. Je treba dávať veľký pozor aby ste ich nepretočili. Inak nič vážnejšie.
- Predčili moje očakávania. Proste super zvuk!!!! Bez kompromisov!!!!
- Zatiaľ žiadna
Pre tých, ktorí milujú poctivé hĺbky sú tieto veľmi dobrou voľbou. Stredy sú mirne potlačené a výšky sú fajn.
Jediná nevýhoda je ich hmotnosť, ale niečo za niečo.
Zobrazujem 1 - 20 zo 223 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...12 Ďalšie »