Najnovšie recenzie zo sekcie Stĺpové reproduktory

Pridané: 7. októbra 2015

Neodporúča produkt
  • To co pisu v popise tychto bedien.
  • Na prednych stlpovych reproduktoroch mi odisli vyskove reproduktory pri 80rms kanal.

Kupa na vlastne ryziko.

Heco Victa Prime 502

Heco Victa Prime 502

Overený zákazník DATART.sk Overený zákazník

Pridané: 18. augusta 2015

Zakúpený v DATART.sk

• Kvalita zvuku, dizajn, cena
  • Kvalita spracovania

Tieto repra hraju spolu s av receiverom yamaha vyborne, pred kupou som prestudoval hodne recenzii a nakoniec som sa rozhodol pre heco. Co ma vsak nemilo prekvapilo, bola kvalita spracovania, na prvy pohlad bez chyby, no po zlozeni ochrannych mriezok z reproduktorov na oboch sa oddeluje dyha od mdf, z akustickeho hladiska to sice nevadi, no z estetickeho hladiska je to dost problem, kebyze bedne nesli do zahranicia tak ich poslem na reklamaciu...nastastie je to len v oblasti reproduktorov a pokial je nasadena mriezka tak nic nevidno. Mozno len náhoda, ale skor nie, kedze je to na oboch bedniach v rovnakej oblasti. Je to skoda, pretoze kvoli takejto relativnej drobnosti si heco dost kazi meno, pritom co sa tyka zvuku tak patria v danej cenovej kategorii na spicku...

Pridané: 17. augusta 2015

Odporúča produkt
  • Super zvuk ako v tichosti, tak aj na plne gule.
  • zvukovo žiadné, iba ked sa budem stahovat neviem, ci nebudu vadiť tie prišrubované nozky, na ktorých to stojí.

Kupoval som ich na základe recenziií a odporučania ineho predajcu odkial mam AV receiver, konkretného chlapíka, co ich instaloval zakaznikovi k domácemu kinu Yamaha 7.2. Super zvuk ako v tichosti, tak aj ked ich "ričeverik" prebudi. K dokonalosti "kina" už len poriadný "sabufer", ale to bude recenzia o nom. Tieto stlpy su super. A ten lesk ladi k ramu TV plazmy.

Pridané: 2. júla 2015

Odporúča produkt
  • kvalita radost pocuvat a aj pozerat....

vrelo odporucam a pokial je za takuto cenu niet co vahat....

Pridané: 30. júna 2015

• ...

...

Wharfedale Diamond 10.7

Wharfedale Diamond 10.7

Pridané: 11. júna 2015

Odporúča produkt
  • nadherne hutne a precizne basy
  • celkovo vyvazeny prednes
  • krasny dizajn
  • ani po 5 hodinach pocuvania neomrzia
  • nic

Urcite stoja za tie peniaze. Kazdy kajnsmetker by mal ist po nich.

Pridané: 21. apríla 2015

• Pekny plny zvuk.
  • Rozmery.

Nelutujem, vyborna kupa.

Pridané: 27. marca 2015

• Zvuk,parametre,pomer vykon-cena
  • Detaily,kvalita vypracovania,sudruhovia v nemecku by mali spomalit pas,aby to stihali marocania a turci trosku kvalitnejsie "lepit"
  • Ale za tu cenu a s tymi parametrami tazko najst nieco lepsie...

Silny,krasny a cisty zvuk ako pri stereo tak aj pri filmoch 5.0

Overený zákazník DATART.sk Overený zákazník

Pridané: 6. marca 2015

Zakúpený v DATART.sk

Odporúča produkt
  • Konkrétny model je už asi 3. generácia pôvodnej 3-pásmovky. To znamená, že sa zrejme zamerali na zdokonalenie funkcie pri zostávajúcom vzhľade. Z nejakých dôvodov sa mierne zmenili rozmery. Po dôkladnom prezretí a vypočutí je jasné, že sa jedná o veľmi kvalitný produkt, u ktorého ide predovšetkým o jeho funkčnosť. Zvuk je vynikajúci, výkon je dostatočný, basy sú jednoznačne dostatočné aj pre väčšiu obytnú miestnosť.
  • Reproduktory sú stabilné a vôbec nevibrujú. Produkt som kupoval po dôkladnom študovaní recenzií.
  • Kvalita spracovania je na dostatočnej úrovni, no mohla by byť dokonalejšia. Jeden reproduktor som z tohto dôvodu vymieňal. Mal prehnutú kryciu mriežku a nie úplne dokonale osadený výškový reproduktor. Náprava bola zjednaná dodaním druhého kusu od výrobcu cca za týždeň. Na každom reproduktore by sa však dalo nájsť pár drobných chĺpkou nedokonalosti ohľadne zapracovania rohov, dekoračnej fólie a presnosti osadenia krycej mriežky. Tie si však väčšina "hifistov" po čase prestane uvedomovať.
  • Farebné zobrazenie na fotografii ani v jednom prípade nezodpovedá skutočnému odtieňu. V skutočnosti je repro červenšie, tak ako sa to dalo očakávať z názvu - Cognac.

Cena pravdepodobne zodpovedá kvalite. Produkt som zatial nemal možnosť porovnať v priamej cenovej konkurencii. V budúcnosti pravdepodobne opäť vyhľadám tohto výrobcu.

Magnat Monitor Supreme 802 set 5.0

Magnat Monitor Supreme 802 set 5.0

Overený zákazník L-E.SK Overený zákazník

Pridané: 27. januára 2015

Zakúpený v L-E.SK

• kvalitný drevo
  • pekný design - hnedá farba
  • pre hifi amatéra super zvuk
  • v tejto zostave sú hroty len pri stĺpoch.
  • bez "bananov" nezapojíte hrubší ako 2,5mm kábel

Pekné, dobre hrajúce repro. V spojení s AVR Yamaha podávajú slušný zvuk. Príjemný kus nábytku, ktorý neručí a plní svoj účel.

Magnat Monitor Supreme 802

Magnat Monitor Supreme 802

Overený zákazník Alza.sk Overený zákazník

Pridané: 7. januára 2015

Zakúpený v Alza.sk

• Pekny dizajn, hraju super
  • Jeden stlpovy repro nezvladal nizke frekvencie a občas chrcal tovar som vratil

Určite môžem odporučiť MAGNAT
Keďže som Set 802 vrátil podarilo sa mi skoro za rovnakú cenu kupit Set 1002 hraju este lepsie. Môžem oporucit

Yamaha NS-555

Yamaha NS-555

Pridané: 1. decembra 2014

Odporúča produkt

Za tie peniaze lepšie nenajdete!
90% len preto, lebo som audiofil.

Pridané: 13. novembra 2014

x

Skytronic SHFT52B

Skytronic SHFT52B

Pridané: 31. októbra 2014

(naposledy upravené 1. novembra 2014)

Odporúča produkt
  • dobra reprodukcia vysokych a strednych tonov
  • (s dobrym equalizerom sa daju doladit i basy)
  • postacujuce pre bezne pocuvanie, sledovanie filmov
  • elegantny dizajn
  • nizka cena
  • jeden reprak maj zhruba tak 30W RMS
  • dielenske spracovanie je na nizsej urovni, napr. spracovanie podstavcov (vyfrezovana bukasova doska nastriekana ciernym sprejom..mohli tam dat radsej plast)
  • slabsia reprodukcia basov (pre nenarocneho postaci)

Mam doma Genius sustavu 5.1 ale oproti tomu hraju tieto reproduktory krajsie a cistejsie...Genius bez subwoofera za vela nestoji, tieto reproduktory su celkom dobre odladene a vzhladom na svoju cenu a triedu hraju slusne.

Ak by ste sa nahodou rozhodovali medzi skytronic alebo Beng reprodukormi ubezpecujem vas, ze je to uplne to iste hoci pri tychto skytronic je uvadzana v rozmeroch vacsia sirka. Nenapadlo ma, ze pri nich tentokrat merali sirku podstavca.

A ak by ste hladali vyrobcu tak je to bud Taiwan alebo Hong Kong takze zazraky necakajte no kazdopadne nelutujem, ze som si ich kupil pri dobrom nastaveni zosilnovaca hraju pekne.

(pripajat ich k domacemu kinu nie je najvhodnejsie subwoofer tak straca svoj vyznam.)

Mam to pripojene k zosilnovacu AUNA 2x50W ale mam ho tak na 50% vykonu inak by som tie repraky asi odpalil

Pridané: 30. októbra 2014

Odporúča produkt
  • Dobrá cena, kvalitný zvuk.
  • Nič.

Kvalitná zostava za dobrú cenu

Overený zákazník hhelektro.sk Overený zákazník

Pridané: 23. októbra 2014

Zakúpený v hhelektro.sk

Odporúča produkt
  • skvelý zvuk a v neposlednom rade aj vzhľad (mám v prevedení klavírna čierna)

výborný zvuk v spojení s rs201

Zakúpený v Shoppie.sk

• Dizajn
  • Kvalita zvuku
  • Precizne zabalene

V tejto triede sa jedna o jedny z najlepsich reproduktorov.

Pridané: 27. marca 2014

• zvuk kvalita cena
  • ziadne

perfektny zvuk v celom rozsahu presne ako uvadzaju aj v popise.. doporucujem pre audiofylov urcite si pridete na svoje aj susedia budu mat stoho velku radost..

Zobrazujem 181 - 200 zo 223 recenzií 1...8 9 [ 10 ] 11 12