Najnovšie recenzie zo sekcie Stĺpové reproduktory
- mäkký zvuk
- stabilná konštrukcia
- dizajn
- výkon
- dobré spracovanie materiálov
- bassreflex
- zatiaľ žiadna
V danej cenovej kategórii veľmi slušné reproduktory. Výkonovo postačia na ozvučenie aj väčších miestností. Majú príjemný mäkký zvuk, ktorý sa nezlieva, s dostatočným pokrytím basovej zložky i vyšších frekvencií aj pri nízkych hlasitostiach. Reproduktory sú odporúčané pre žánre pop a dance music, hodia sa však aj na jazz a rock. Ak hľadáte reproduktory s jasnejším, špinavším zvukom, odporúčam inú značku, napr. Magnat Monitor.
- Silné středy
- výkon
- Nehrají tak detailní a přirozený zvuk jako - Jamo s 626
- Rozsah začína tak od 45-50Hz
- chybí výšky
v Předchozí recenzi jsem četl že jsou dokonce lepší než jamo s 626 ..
S tím bohužel nemůžu souhlasit ..
Jamo má mnohem detailnější a přirozený zvuk i basy jsou zde mnohem hlubší :)
Musíte použít velmi kvalitní zesilovač , aby jste mohli porovnávat :)
- lahké, malé....
- zvuk
Vraciam.
- cena *****
- vykon
- zvukovy prejav
- dizajn
- ziadne pazvuky ani vybracie
- je to aj krasny kus nabytku :)
- mozno umiestnenie basrefles-u v zadu - co znamena trosku sa pohrat s umiestnenim reproduktorov od steny ale to nie je minus
- za tu cenu absolutne nic
Kupoval som tieto reproduktory za zlomok ceny :) co ma velmi tesi! Ale v tejto cenovej kategorii podla mna nemaju konkurenciu. Mal som moznost ich porovnat s Jamo s626 a Magnat monitor 2002. Oba tie dva produkty su v cca rovnakej cenovej kategorii pricom Heco v porovnani s nimi hra o ligu vyssie. Magnaty zneli formou cink-bum a viac nic. Jamo sa mi lubili viac ako magnat ale v porovnani s heco putovali velmi rychlo do zabudnutia aj ked maju ten bocny subwoofer ci ako to tam nazvat lebo subwoofer to v ziadnom pripade nieje! Heco ma ovela krajsi prednes nízkych tonov basova zlozka je plna a presna a to bolo pre mna velke plus. stredy a vysky su vyvazene - v celku je zvuk vyvazeny. Skvele si rozumeju so zosilovacom Yamaha s ktorym ich pouzivam ja v obyvacke cca 5*5m. Pri vyssej hlasitosti vsetko precizne zvladaju bez akychkolvek pazvukov a vibracii. Pri pocuvani hudby absolutne nie je potrebny subwoofer nakolko podanie basov je dokonale! subwoofer pouzivam len pri pozerani filmov. Podla môjho nazoru tieto repraky su velmi dobrou volbou za danu cenu a vyrazne prevysuju svoju cenovu triedu. Mne sa ich podarilu kupit prakticky nove za skoro polovicnu cenu jednej bedne cize som bol vycereny aj za usami :P
- čistý zvuk
- Presné basy
- čisté výšky nie moc ucinkané
- 27kg/ks-kvalitné spracovanie
- možnosť zapojenia biwiring
- 4x bassreflex
- spičková citlivosť 94db
- dobrý frekvenčný rozsah
- sú dosť hlboké 40cm
- na sledovanie filmou nie až tak moc vhodné
Veľmi kvalitné repro v zhľadom k cene.Pekný a čistý detailný zvuk.Vhodne na Rock,Jazz,Clasiku a tak dalej a velmi pekne zahrajú aj House.
Kvalitné spracovanie a samotné vyhotovenie.Kvalitne postavený reproduktor váha jedneho kusu je 27kg.
Mal som doma už aj Jamo S 628 tie boli moc prebasované a basy boli rozliate.
Ďalej som maldoma HECO tie mi tieš nevyhovovali.
Ešte som mal doma Jamo C 95 zas moc moc basou na filmy sice fajn ale na rock a kvalitnu hudbu moc neboli.
Už ma prestali bavit komercne znacky JAMO,YAMAHA atd tak som šiel do niecoho ineho a s Dynavoice som maximalne spokojny.Som zástancaklasického sterea a tieto repro mi plne vyhovuju.
Repro mam zapojene na Strereo recievery YAmaha 303D.
- Značka ktorá má potrenú kvalitu
- Vynikajúca lokalizacia nástrojov v priestore, živy zvuk, čisté výšky a stredy, rýchly konkrétny nedunivy bass. Potrebných je vsak aspon cca. 200 hodin hrania,aby reproduktory stratili tzv."ucinkaný" zvukovy prejav a je potrebné ich dat do " vodováhy", co ma velky vplyv na výsledný zvukový prejav a hudobný priestor.
- Nič.
V tejto cenovej kategórii ťažko nájsť lepšie reproduktory ( snáď Q750), ale tie som ešte nepočul hrat.
- Krasny zvuk
- zavislost na krasnom zvuku
- za túto cenu skvelá kvalita
- Maximalna spokojnost supr zvuk
- Nic
- jednoduché, nenáročné, masívne, pekné,
- bez potreby subwooferu - u mňa
Som spokojný sú kvalitné a krásne ,spolu s kvalitným AV-Resiverom je to bomba, susedia majú radosť.
- úplná spokojnosť
som spokojný, zvažoval som pred kúpou, že prikúpim aj subwoofer, pretože niektorí spomenuli, že málo basujú, ešteže som nekúpil, není nutno, basujú úplne senzačne,
- cena za primeranú kvalitu
- kvalita
- Hrá to dobre,ozvucujem obývacku 50m2
- Nic
Celkovo spokojny...
- Vynikajúci zvuk za takuto cenu. Mozem odporucat.
- Pekný vzhľad a super zvuk
- Za tie peniaze hrajú výborne
- Solídny zvukový prednes na každý štýl muziky-tak záleží aj od zosilovaca-receiveru
- Čierny lesk náchylný na všetko
- Zvukovo nevyčítam zatiaľ nic
Oproti predošlej zostávave Jamo s606+onkyo tx sr576 VŠ Yamaha ns555+Yamaha rx 679 nebanujem rozdiel aj hluchý počuje.
- Hutnejší zvuk
- Príjemné stredné pásmo
- Nemá extrémne výšky ani basy
Sada pre bežného nenáročného poslucháča, adekvátna svojej aktuálnej cene 160Eur za pár.
Za málo peňazí veľa muziky
Zobrazujem 141 - 160 zo 223 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...12 Ďalšie »